Onze diensten

(+31)228-568858

Snijden

Wij hebben alle machines in huis om u optimaal te voorzien van allerhande vormen of platen comfortschuim in diverse kwaliteiten. Gezien onze korte organisatie kunnen wij snel reageren en uitleveren, en heeft u geen grote voorraden te houden.

Ook kunt u kussens in enkele stuks als wel grote producties worden aangeleverd.
Wij kunnen onder andere CNC Horizontaal en Verticaal snijden, daarnaast beschikken wij over een contour snijmachine en een manuele verticale snijmachine. 

Met ons machinepark en ruime sortering in comfortschuimen kunnen wij elke order aan, groot of klein.Verlijmen

Ook kunnen diverse meubels, onderdelen en kussens worden verlijmd met diverse schuimen en afwerk materialen, zoals dacron watten, duvex afwerkschuimen enz. Tevens kunnen komplete meubels of onderdelen daaran voorzien worden van comfortschuim enz.

Wij werken met water gedragen lijmproducten als wel de nog van oudsher conventionele contactlijm.Samenstellen & moduleren

Door onze grote materialen kennis en de diverse kwaliteiten comfortschuim kunnen wij samen met u kussens, meubels en andere producten samenstellen en moduleren.

Met ons complete machinepark en daarnaast ook nog eens een kompleet atelier, kunnen wij elk kussen, meubel enz. compleet afmaken en een prototype klaar maken.

Coaten

Ook kunnen wij diverse meubels zowel van schuim en of hout of een combinatie hiervan voorzien van een coating. Onder foam-schuim coating wordt verstaan het aanbrengen van één of meerdere coatinglagen op schuim of hout. Door de hoge vakbekwaamheid waarmede dat gebeurd behoudt de foam/schuim zijn karakteristieke eigenschappen. De coating is leverbaar in alle RAL kleuren en daarbuiten ook nog eens desgewenst in een andere kleur.


Gemakkelijk schoon en hygiënisch!!

Groot voordeel alles is naadloos en dus waterdicht, en zeer geschikt voor buitenmeubels, welnes centrums, sauna's en op plaatsen waar gemakkelijk en snel moet worden schoongehouden.
Voor welnes en sauna's komt dit product de hygiëne sterk tot zijn recht.