Over Botman Comfort

(+31)228-568858

Doormiddel van een perswagen kan er meer volume worden meegenomen. Dit scheelt enorm in vrachtkosten.

In plaats van 28mtr blok lengte kan er nu +/- 106mtr blokmateriaal worden aangeleverd in een rit. +/- 70 blokken van 150cm.

Blokken magazijn, alles netjes op kwaliteit gesorteerd. Korte communicatielijnen waardoor snelle correcte leveringen.

Over Botman Comfort


Botman comfort (voorheen Botman Polyether) is een onderneming die al weer 21 jaar succesvol werkt voor diverse stoffeerders, meubelindustrie, projecten, jachtbouw, verpakkingsindustrie en agrarische markt.
 
Daarbij versnijden wij +/- 50 verschillende kwaliteiten comfortschuim waaronder polyether  / koudschuim / lastilux / latex en natuurlijk   talalay latex in elk gewenste dikte en maat van toonaangevende leveranciers. Zowel in platen op diverse breedtes, als in kussens op maat en model, volgens aangeleverde mal(len) of voorbeelden.

Wij zijn uitgerust met een kompleet machinepark waarmee wij alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor het versnijden van comfortschuim in eigen werkplaats uit kunnen voeren.
Daarnaast beschikken wij over een kompleet atelier voor het confectioneren van kwaliteitsmatrassen en kussens op maat, zowel  matrassen met afwijkende maten als de standaard maten voor in de slaapkamer zijn door ons snel leverbaar.

Op deze manier proberen wij elke keer weer onze toegevoegde waarde voor onze klanten te optimaliseren. Reeds diverse bedrijven besteden hun matrassen en kussens bij ons uit met het voordeel dat zij grotere klussen kunnen aannemen en de matrassen en kussens door ons netjes worden afgeleverd.

Wij werken alleen maar met toon aangevende leveranciers van comfortschuim. Elke leverancier heeft zo zijn eigen specialiteiten in comfortschuim, wij kunnen op deze wijze voor u een selectie maken bij onze leveranciers zodat u altijd de beste prijs  /  kwaliteitsverhouding heeft in deze materialen.
Wij werken onder andere met:

Op alfabetische volgorde:
AVEK                        www.polyether.nl
Carpenter / DUMO   www.carpenter.com
Caligen europe         www.caligen.com
DRAKA Hillegom      www.draka-interfoam.nl
VITA Talalay             www.radiumfoam.nl